lördag 7 mars 2009

Fredag den 6 mars, en vecka tills lillen blir 1 år! :)

Som kanske alla vet så vann ju Aik igår med 3-2, och det behövdes verkligen! :) Bara att vinna lite fler nu så vi går vidare. Igår fick jag nån konstig tanke om att kanske tar vi SMguld i år, det är ju VÄLDIGT längesen, men ja det kommer nog inte och hända i år heller :/ Aja ska kanske inte vara så negativ man vet ju aldrig ;D Man kan ju alltid hoppas iallafall :)

Idag har det kanske inte hänt så jättemycket, var ute och gick en sväng imorse medan Johannes och Calle var hemma och såg film ett tag. Sen vid lunch for vi in till stan ett litet tag för jag var tvungen att köpa nya mjukisbyxor, blev ett par från Inter sport :) Jättesköna var dom :) Sen for vi på Hemmakväll och hyrde två filmer, Just my luck och Melissa P. Har inte sett nån av dom än men det får nog bli ikväll då Johannes somnat :) Han vill ju ha så mycket uppmärksamhet så det går inte alltid så bra att se film om han är med ;D Men det gör inget ;D ahah Han är så söööt då han är sån! :) Var ju aldrig på unga mammor idag eftersom att Johannes fortfarande är lite snuvig så att han inte smittar ner nån men han är mycket bättre nu iallafall så det är ju bra :)Hoppas ni får en bra helg :) Hare!

2 kommentarer:

  1. Filmen var jättebra, och supersorglig. Det snyftades överallt och hela tiden i den där biosalongen. Sen så var ju Brad grymt snygg också :]<3

    SvaraRadera
  2. Den räcker ungefär två och en halvtimme, och kostar hundra kronor. Men den är garanterat värd både tiden och pengarna =)

    SvaraRadera