tisdag 3 mars 2009

Måndag den 2

Steg upp tidigt imorse, kring halv 7 sen gav vi Johannes frukost sen drog vi iväg till Anderstorp kring halv 8. Tog drygt en timme att gå dit, ja tänka sig vi gick dit igen, riktigt skönt var det :) For först på Coop Bygg för att kolla om nån färg till lillens rum och vi köpte en liten provburk som hette babyblå så direkt vi köpt den for vi till lägenheten och testa om den blev bra att måla med på väggen, och det blev den :) Jättebra faktiskt! Fast vi har ju inte sett hur den blev då den torkat ordentligt men det får vi se imorrn och jag hoppas den är lika fin då! :) Sen drog vi till Copp Forum och köpte lite småsaker, mat till Johannes och så :)
Då vi var klara där gick vi in till stan och gav Johannes mat, uppe på CK :P
Köpte även ett par sockar åt han och vi har även beställt borden han ska ha i sitt rum, blå med Nalle Puh och hans vänner blev det, hoppas den kommer passa men det är jag ganska säker på :) Vi får se om drygt en vecka, tror det var det han sa att det skulle ta innan den kommer till Skellefteå :)

Imorrn ska vi iallafall tillbaka till lägenhetn och måla Johannes rum klart. Mamma och pappa kommer även och hjälper till :) Sen kommer vaktmästaren och ska kolla lite i badrummet, äntligen! Har haft lite svårt att få tag på han men nu så, kl 12 imorrn :) Hoppas han har nått bra att säga ;) Typ att föreningen står för det mesta, det hade varit bra ;)

Annars är det mest bara att torka snor om dagarna, Johannes har blitt förkyld, inte alls kul, mest synd om han faktiskt, blir så ledsen och jag förstår han, vet hur det känns :( Menmen det kommer ju gå över inom kort hoppas jag :) Hare bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar